dijous, 22 de gener del 2009

La JNC INAUGURA A HORTA I CAMARLES






Les comarques de les Terres de l’Ebre compten des del passat dissabte amb dos nous col•lectius. Es tracta del d’Horta de Sant Joan (la Terra Alta) i Camarles (Baix Ebre). Josep Rel i Judit Queral seran els presidents locals, respectivament.

Al matí, va tenir lloc la inauguració del col•lectiu d’Horta de Sant Joan, el tercer de la comarca, després de Gandesa i Arnes. A la tarda, va ser el torn de la constitució de la JNC de Camarles. Ambdós actes van comptar amb la presència del President nacional, Gerard Figueres, que com és tradició en les inauguracions de col•lectius, va fer lliurament d’uns estatuts de l’organització i d’una estelada, que simbolitzen el seny i la rauxa que caracteritzen la JNC.

Després de la inauguració dels dos col•lectius, va tenir lloc la presentació del llibre “Per què faig de polític? carta oberta al meu fill” del regidor de l’Ajuntament de Barcelona Antoni Vives.

A l’acte també hi van ser presents la membre del CEN Laia Romeu, Ferran Bel, alcalde de Tortosa, Xavier Pallarès, alcalde d’Arnes, diputat al Parlament i president de CDC a les Terres de l’Ebre, i Meritxell Roigé, exmilitant de la JNC i regidora de Tortosa.

JNC TERRES EBRE PARTICIPA AL CATALUNYA - COLOMBIA



El passat dia 28 de desembre la JNC de les Terres de l'Ebre va organitzar un bus per donar suport a la selecció catalana davant el combinat de Colòmbia.

La participació va ser tot un èxit i durant l’acte, es va desplegar novament una pancarta gegant amb el ja tradicional lema “Catalonia is not Spain”.

Aprofitem per reivindicar l'oficialitat de les seleccions catalanes.