divendres, 22 de febrer del 2008

Presentació campanya SOM.



Ahir dijous es va fer la presentació de la Campanya SOM a Terres de l’Ebre, que consisteix amb un vídeo, i un díptic, on s’exposa la línia argumental de l’organització, així com les diveres activitats que realitza, i el seu funcionament.

Al mateix temps, es van comentar els diversos actes que la JNC organitza a la demarcació, durant la campanya electoral. Es realitzaran 13 actes joves, 5 dels quals es faran a Terres, als municipis de Tortosa, Gandesa, Tivissa, Amposta i Deltebre. Segons ha comentat el Delegat de les joventuts a Terres de l’Ebre, Robert Bellaubí “aquest nombre d’actes és molt significatiu, ja que demostra la força i la implantació territorial de la nostra organització”.

El candidat tarragoní Oriol Vázquez va comentar la importància de què la gent jove participi en aquestes eleccions, ja que depenent dels resultats que CiU aconsegueixi a Madrid, Catalunya en pot sortir molt beneficiada.
Va destacar també que CiU no donarà recolzament al partit que perdi les eleccions, però tampoc pactarà amb el partit guanyador a no ser que acceptin les condicions que se’ls hi exigeixin.
Tot i això, la posició de la JNC sobre un possible pacte, és no entrar a formar part en un govern espanyol.