dimarts, 16 de desembre del 2008

Roger Blanc, nou President comarcal de la JNC a la Terra Alta






L’assemblea comarcal de la Terra Alta, celebrada a Gandesa, va escollir el passat dimecres per unanimitat Roger Blanc com a nou President comarcal de la JNC . Blanc és militant del col•lectiu d’Arnes.




Roger Blanc s’ha marcat com a objectius la consolidació dels col•lectius de Gandesa i Arnes i l’obertura de nous col•lectius locals a la resta de municipis de la Terra Alta per fer d’aquesta una comarca referent en el conjunt de Catalunya.

En la mateixa assemblea, Mariona Esteve i David Pallarès varen ser escollits nous presidents locals de Gandesa i Arnes. Ells mateixos i el militant d’Horta de Sant Joan Josep Rel varen ser també escollits Consellers Nacionals de la JNC.

Durant l’assemblea, Laia Romeu es va estranar a la comarca com a nova membre de l’executiva nacional de la JNC encoratjant els militants a treballar de valent i fer de la Terra Alta una comarca de referència a les Terres de l’Ebre i al conjunt del país.

Gerard Figueras va agrair la feina feta per l’anterior president comarcal de la JNC, va animar els nous responsables comarcals i locals a construir un equip, un projecte i a fer-ho amb il•lusió, per fer crèixer la JNC a la comarca, en un període ple de reptes pel país: la sentència del Tribunal Constitucional, aconseguir un nou model de finançament i aconseguir el canvi a Catalunya a les properes eleccions al Parlament.

El màxim líder de la JNC va posar la direcció nacional de la JNC a disposició dels militants de la comarca per ajudar-los a ser el referent de les organitzacions polítiques juvenils a la Terra Alta i fer que siguin una peça fonamental pel conjunt de la JNC per esdevenir, tal i com deia el lema del 15è congrés de la JNC, La Joventut decisiva.

Xavi Pallarés, President de la Federació de CDC a les Terres de l’Ebre, es va adreçar als joves nacionalistes per tal d’encoratjar-los a treballar de valent al costat de Converència als seus pobles i els va oferir tot el suport per part de la Federació en tot allò que necessitin.