dijous, 2 de juliol del 2009

La JNC inaugura els col•lectius de Bot i Pinell de Brai i consolida el creixement a les Terres de l’Ebre




La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) va inaugurar aquest passat dissabte dia 27 dos nous col•lectius a la Terra Alta. Es tracta de Bot i el Pinell de Brai. D’aquesta manera, la primera organització política juvenil de Catalunya ja disposa de cinc col•lectius en aquesta comarca (Gandesa, Arnes, Horta de Sant Joan, a més dels dos inaugurats dissabte) i consolida el procés de creixement que l’organització està duent a terme en els darrers mesos a les Terres de l’Ebre en concret i al conjunt del país en general.

A l’acte d’inauguració dels col•lectius de Bot i el Pinell de Brai hi van assistir el President de la JNC, Gerard Figueras, la delegada del Comitè Executiu de la JNC a les Terres de l’Ebre, Laia Romeu, el president de Convergència a les Terres de l’Ebre i alcalde d’Arnes, Xavier Pallarès, el president comarcal de CDC a la Terra Alta, Carles Luz, així com l’alcalde del Pinell de Brai, Pere Martí.

Jaume Sabaté i Laura Vallespí van ser escollits nous presidents locals de la JNC a Bot i Pinell de Brai, respectivament. Els dos màxims responsables de l’organització en aquests dos municipis s’han marcat com a objectius fer de la JNC el principal referent juvenil, donar suport a Convergència per obtenir els millors resultats possibles a les properes eleccions, i treballar per al progrés nacional i social de Catalunya.

El president de la JNC, Gerard Figueras, va agrair el compromís dels nous militants per haver decidit fer el pas per treballar activament per Bot i el Pinell de Brai i per Catalunya des de la Joventut Nacionalista de Catalunya, i els va encoratjar a seguir fent més gran i més potent la JNC. Així mateix, va destacar el gran creixement que està experimentant l’organització en els darrers mesos, cosa que ha permès inaugurar 20 nous col•lectius a tot Catalunya i que evidencia que cada vegada hi ha més jovent compromès amb la política local i amb el país per fer de Catalunya un país millor i més lliure.

Laia Romeu, delegada de la JNC a les Terres de l’Ebre va felicitar als militants de la Terra Alta per la bona feina que estan portant a terme i els va encoratjar a seguir treballant pel seu municipi i pel país, per així treure la grisor del tripartit, fent l’Artur Mas President.