dilluns, 18 de juny del 2007

Albert Batalla


Comunicar és existir.
Potser aquesta seria una bona adaptació als nostres dies de la màxima del filòsof Descartes del "Penso, doncs existeixo".
La comunicació és una necessitat humana que ve de temps immemorials, però que avui pren noves dimensions que ens obliguen a explorar nous camins comunicatius per ser efectiu
Està clar que el repte de comunicar-te és aconseguir que el teu interlocutor capti el teu missatge, sinó parlariem amb les parets i, per sort, aquesta no és una pràctica habitual.
La comunicació és important per a les persones individuals, però també ho és per als col·lectius. I per tant, també ho és per al vostre col·lectiu de la JNC de Tortosa.
És per aquest motiu que us vull felicitar per la iniciativa de creació d'aquest bloc. Posar-nos al dia i buscar noves fòrmules de comunicar el nostre pensament i les nostres accions amb els joves del país no és només un repte, sinó una clara necessitat. Ara bé, el bloc ens ha de servir d'aparador i mai d'escut. La millor comunicació és aquella que s'exerceix naturalment de tu a tu, cara a cara, amb els ciutadans, amb els joves... No ho oblideu mai que una cosa no pot ser mai substitut de l'altra, sinó que el bloc és un complement.
Per fer un país més just i lliure necessitem comunicar bé les nostres propostes, la nostra manera de fer, la nostra aposta per la modernitat, la nostra voluntat de servei, el nostre perfil de demòcrates radicals... feu-ho amb la dignitat que significa militar a la JNC i de ben segur que aquest bloc serà un èxit.
Enhorabona i endavant!
Albert Batalla i Siscart
Diputat de la JNC al Parlament