divendres, 27 de juliol del 2007

L’Ajuntament de Tortosa inicia les obres de construcció de la nova caserna de la Policia Local


La Policia Local de Tortosa tindrà nova caserna l’any vinent. Les obres de construcció del nou edifici, després de moltes demores, han començat aquesta setmana a l’antiga Cooperativa de Sant Jaume, l’emblemàtic edifici modernista del barri de Remolins. Aquesta actuació també inclou la construcció d’un edifici amb 9 habitatges.

La nova caserna tindrà una superfície total de 1.206,95 metres quadrats repartits en una planta baixa i una primera planta, on es distribuirà la zona d’atenció al públic, despatxos, sala de reunions, magatzem, vestidors i arxiu. El garatge per als vehicles propis i per a dipòsit de vehicles s’ubicarà als baixos del nou edifici d’habitatges, que es construirà a la part posterior de la caserna.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha dit que el trasllat de la Policia Local a la nova caserna permetrà, a més, abordar una important reforma de la planta baixa del consistori, aprofitant l’espai que quedarà alliberat. Pel que fa als pisos, Bel ha fet notar que aquests habitatges i els de la plaça Mossèn Sol són els primers que promou la GUMTSA.