dissabte, 1 de desembre del 2007

El President d'ERC a les Terres de l'Ebre no dóna suport a la manifestació pel dret a decidir.



L'alcalde de Deltebre i president d'ERC a les Terres de l'Ebre, Gervasi Aspa, ha votat en contra d'una moció de CiU que donava suport a la manifestació organitzada per la Plataforma Pel Dret a Decidir.

Així, en el ple celebrat el dijous 29 de novembre, l’equip de govern de Deltebre, format per ERC i el PSC, va votar en contra d’acceptar a tràmit la moció presentada per Convergència i Unió. Aquest fet assumeix una rellevància especial, ja que l’alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, és al mateix temps el President de Federació d’ERC a les Terres de l’Ebre.

La JNC lamenta que un destacat dirigent territorial d’ERC i membre de l’executiva nacional d’aquest partit, no doni suport a una manifestació tan important per als interessos de Catalunya com és la que es produirà aquest dissabte.

En tot cas, des de la JNC del Baix Ebre s’espera que els militants i simpatitzants d’ERC a les Terres de l’Ebre participin activament de la marxa tot i que el seu màxim dirigent no hi hagi donat suport.

Documents associats: Moció CiU

1 comentari:

Núria Menasanch i Martí ha dit...

Esperem que també espresseu que els simpatitzants i militants del Partit Republicà Català també haguéssem anat a la mani.