dilluns, 28 de gener del 2008

Grans produccions a la programació gener-abril al Felip Pedrell.



“Stalin”, amb Josep Maria Flotats; “Carta d'una desconeguda”, amb Emma Vilarasau; “Gosses”, d'Albena Teatre, i el muntatge de “L'aigua”, de Jesús Moncada, són els plats forts de la programació gener-abril 2008 del Teatre Auditori Felip Pedrell.

Amb aquesta selecció de grans produccions, l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa vol portar els grans èxits de la temporada teatral barcelonina a l'escenari tortosí: “Amb la programació estable -ha dit el regidor de l'àrea de Cultura, Joan Caballol- es garanteix la millor oferta per al públic de les Terres de l'Ebre”.

Caballol ha destacat també el bon criteri que es segueix des del departament de programació, “tot sabent jugar amb l'equilibri econòmic i estant al dia en les rotacions de les programacions que es produeixen cada any, des de Barcelona i des d'altres indrets”.

Una novetat que s’ha introduït és el nou carnet de fidelització del Teatre Auditori, el qual s’anomena “Carnet d’Espectador/a”.

Aquest carnet permet beneficiar-se d’un seguit de bonificacions i descomptes –tant individuals com per a determinats col.lectius- i pretén sensibilitzar al públic en l’interès pel teatre.

Cal dir que, dintre de la programació, es celebrarà el “Dia Mundial del Teatre” (amb la representació de l'obra “Gosses”) i el “Dia Internacional de la Dansa”, amb l'espectacle de carrer anomenat “De paseo”.

2 comentaris:

Adam ha dit...

fa gràcia que la JNC, promoguesseu l'obra Stalin.

salut d'un militant de JERC

JNC/TORTOSA ha dit...

La JNC promou qualsevol cosa d'àmbit cultural.


Salutacions.