dilluns, 11 de febrer del 2008

La JNC inagura col·lectiu a Gandesa.



La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) va inaugurar aquest dissabte 9 de febrer el col•lectiu de Gandesa. Mariona Esteve en serà la cap local. D’aquesta manera, creix la implantació territorial de la primera organització política juvenil de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

El secretari general de la JNC, Jordi Cuminal, va fer referència a la il•lusió dels joves militants de Gandesa de participar en la política local i nacional, per a poder defensar les seves idees. En aquest sentit, els va animar a treballar dia a dia per assolir la llibertat nacional de Catalunya.

La nova Cap Local, Mariona Esteve, va destacar la força amb la qual havia arrancat aquest col•lectiu, i sobretot les ganes que tenen molts joves del poble per modificar la manera d’actuar de l’Alcalde. Esteve va posar com a exemple d’aquesta necessitat de canvi el fet que Aubà impedís que la JNC muntés una parada el dia de la Festa del Vi.

Com és habitual sempre que la JNC constitueix nous col•lectius, el secretari general de l’organització va fer lliurement a la nova cap local d’uns estatuts de la Joventut Nacionalista de Catalunya i una estelada, elements que representen el seny i la rauxa, que tant bé defineixen l’organització.

A l’acte hi van assistir els candidats al Senat, Salvador Pallarés i Rosa Pertegaz; el cap de llista de CiU Gandesa, Pere Royo, i el cap local, Batiste Esteve. Per part de la JNC, van estar presents diversos membres de l’executiva nacional, encapçalats pel secretari general, Jordi Cuminal, i el delegat a les Terres de l’Ebre, Robert Bellaubí.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Now, this time the youth can do a lot of changes in the environment.

Tyrone Banol ha dit...

probably the youth could change the environment..

Place3 ha dit...

The youth is the hope of the father land. Keep shining through,.,. Thanks for the post.