dilluns, 30 de juny del 2008

Visca la Terra!: Arriba la 26 Escola d'Estiu




El 24, 25, 26 i 27 de juliol a Riner (el Solsonès), torna l'esdeveniment per excel·lència de la JNC. Parlarem d'infraestructures, del model energètic i demogràfic per Catalunya i de la gestió de recursos naturals tan importants com l'aigua.


L'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas arriba a la seva vint-i-sisena edició i enguany porta per títol 'Visca la terra!: Infraestructures, energia, recursos naturals i demografia per un estat capdavanter'. Analitzarem l'estat actual del país en matèries tan cabdals com l'energia o el poblament, sense oblidar la importància de la gestió dels recursos naturals o la creació d'un país territorialment cohesionat a través de les infraestructures.

Com és tradició, l'Escola es dividirà en dos grups enfrontats: aquests seran un secret fins a la inauguració de l'Escola d'Estiu. Només unes pistes: es tracta d'una parella de l'alta política catalana de fa uns segles, que durant l'Escola faran regnar els seus desencontres donant nom als dos equips que s'enfrontaran per guanyar la competició de l'Escola d'Estiu.

Més info a: www.jnc.cat/escolaestiu