dilluns, 2 de juliol del 2007

Igualtat social.



El dia 28 de juny, dia de l'alliberament homosexual, la JNC vol fer un manifest de Dona, Joves Nacionalistes per la Igualtat, i la Joventut Nacionalista de Catalunya amb motiu de la commemoració del Dia de l’alliberament homosexual, de dones i homes transsexuals i bisexuals.

Per tot això, la Joventut Nacionalista de Catalunya i Dona, Joves Nacionalistes per la Igualtat, manifestem que:


*La normalització dels diferents models familiars s’ha d’estendre a tot el país, més enllà de les grans ciutats que per la seva heterogeneïtat d’estils de vida han ajudat a crear un clima de confiança vers les diferents orientacions sexuals i identitats de gènere.

*L’educació en la llibertat i diversitat sexual ha d’ajudar els joves i les joves a acceptar i desenvolupar la seva orientació sexual o identitat de gènere de forma tranquil•la i sense traumes familiars ni socials.

*Després del camí recorregut en aquests anys, ja podem palpar resultats materials en forma de reconeixement legal i legislació circumstancial, però manca la normalitat i el reconeixement social a peu de carrer.

*L’alliberament nacional del nostre país passa, també, per l’acceptació de les llibertats individuals, incloses en aquestes les diferents orientacions sexuals i el fet de sentir-se d’un gènere diferent al de naixement.