dilluns, 26 de maig del 2008

Convocat el 15è congrés de la JNC






En el transcurs del Consell Nacional celebrat dissabte a Salt, Jordi Cuminal, va anunciar la convocatòria del 15è congrés de l’organització, que se celebrarà la primera quinzena de novembre.

Al Consell Nacional també es van aprovar tres propostes de resolució, una d'elles abordava el tema de l'aigua, presentada per la comarca de la Selva de l'Interior i a la qual es va consensuar amb la gent de les Terres de l’Ebre per tal de recollir la qüestió de l’aigua d’una manera més global.



L'altra proposta de resolució, presentada per l’Hospitalet, abordava el tema de la crisi econòmica que pateix el país i la incidència que té sobre els joves. En aquest sentit, instava les diferents administracions a prendre les mesures perquè la crisi tingui la menor repercussió possible.


I per finalitzar, l’àrea de Política Social i Immigració va exposar una proposta de denúncia dels enganys que han suposat la proposta de Zapatero dels 400 euros. En aquest sentit, la JNC enviarà una carta de protesta al President del Govern espanyol i al President de la Generalitat.

Durant el Consell Nacional, també es va abordar el Congrés de Convergència, al qual la JNC hi tindrà 215 delegats, l’11 del total. El 28 de juny, l’organització celebrarà una convenció nacional a Cornellà de Llobregat per preparar el Congrés