dimarts, 23 de desembre del 2008

Josep Ma. Prades, nou President comarcal de la JNC al Baix Ebre





L’assamblea comarcal de la JNC, celebrada el passat dia 17 de novembre, va escollir Josep Ma. Prades com a President Comarcal, en substitució de Lluís Soler, per als propers dos anys. Durant l’assamblea també van ser escollits Consellers Nacionals Ramón Panisello, José Juan Princep, Vanesa Comí, Artur Anguera i Jordi Simó per la comarca del Baix Ebre.

Amb posterioritat es va celebrar l’assamblea local de Tortosa on Jordi Marro fou escollit nou President Local, en substitució de Laia Romeu, que ha assolit noves responsabilitats en l’executiva nacional de la JNC.

Josep Ma. va voler agrair la tasca feta per l’antic cap comarcal i pels militants ja jubilats, i els va demanar complicitat i col·laboració de cara a la nova etapa que s’inicia a la comarca.

El nou president va encoratjar als militants assistents a seguir treballant per les ciutats del territori i enfortir la feina que es fa des de la JNC a nivell municipal, participant de forma intensa en el dia a dia del municipi i escoltant els joves de la ciutat per tal de traslladar les seves problemàtiques als grups municipals.

A l’acte hi van assistir membres del comitè local de Convergència de Tortosa, així com representants del Baix Ebre i els membres del CEN Xavi Ramos i Laia Romeu.