divendres, 13 de març del 2009

ELS NACIONALISTES EBRENCS TAMBÉ DEMANEN UN ESTAT PROPI A BRUSSEL•LES.






El passat dissabte militants de la JNC de les Terres de l’ Ebre van participar a la manifestació en la que milers de catalans demanaven un estat propi pels carrers de la capital europea.

La JNC va participar encapçalada per la pancarta gegant amb la inscripció ‘Catalonia is not Spain’ i repartint un miler de cartells individuals amb el mateix lema.

Gerard Figueres va remarcar l'èxit de la convocatòria i la normalitat amb la qual va desenvolupar-se la marxa, essent un pas més en la internacionalització de la situació entre Catalunya i l'Estat espanyol.

“Aquesta marxa no significarà la solució a aquesta opressió però si que s'ha d'interpretar com una demostració de força de la societat catalana i de les persones individuals reflectint una positiva capacitat de mobilització i compromís feta bàsicament a través de la xarxa”, destaca el President de la JNC.

Figueres afegeix: “Accions com aquesta poden ajudar a millorar el percentatge de catalans que donarien suport al sí en un eventual referèndum pel dret a l'autodeterminació de Catalunya”.