dimecres, 1 d’abril del 2009

La Joventut Nacionalista de Catalunya refunda el col•lectiu d’Amposta.Hadar Ayxandri va ser escollit president local de la JNC d’Amposta.La JNC va constituir aquest divendres el col•lectiu de la JNC a la capital del Montsià, Amposta. A l’acte i van assistir un centenar de persones de Terres de l’Ebre i d’arreu de Catalunya.
Hadar Ayxandri, president local d’Amposta va afirmar que la JNC representa la millor eina per a la construcció nacional que tenim els joves d’aquest país i la manera de traslladar un missatge de compromís als joves d’Amposta que portem Catalunya al cor.
La JNC d’Amposta es marca com a objectius: Unir els joves crítics i amb compromís polític d’Amposta, donar suport crític al govern municipal i treballar per un canvi polític al govern de la Generalitat, per a que torni a posar Catalunya com la primera de les seues prioritats
El president de la JNC, Gerard Figueras va agrair l'esforç fet per la gent de la JNC del Montsià i les Terres de l'Ebre per tal de poder tornar a comptar amb un grup potent de gent jove a Amposta. En aquest sentit, Figueras va destacar la necessitat de sortir al carrer a parlar amb el màxim nombre de joves possibles per explicar-los que la JNC pren força a Amposta i convidar-los a formar part de la primera organització política juvenil del país. Figueras també va encoratjar els militants ampostins a sumar esforços per revalidar l'alcaldia i per contribuir al canvi que el país necessita sota el lideratge de l'Artur Mas.
Laia Romeu, delegada de la JNC a les Terres de l’Ebre va felicità els militants de la JNC d’Amposta i de les Terres de l’Ebre per la seva bona feina i pel seu treball i esforç constant i els va encoratjar a seguir endavant en aquesta bona línea i seguir així fent de la JNC un referent a les comarques ebrenques.
A l’acte i van assistir l’alcalde d’Amposta, Manel Ferre, el senador Joan Roig, el diputat de CIU Francesc Homs i els membres del CEN: Oriol Vazquez, Marga Payola i Oriol Martin. També els van acompanyar militants de la JNC del Camp de Tarragona, de Barcelona i de Regió 1.