dimarts, 16 d’octubre del 2007

CONSELL NACIONAL


La JNC celebra el seu consell nacional a Tortosa

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) celebra el proper dissabte 20 d'octubre el seu Consell Nacional a Tortosa. Més de cent militants d'arreu de Catalunya participaran en l'acte, que començarà amb la benvinguda del president de CDC a Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès i finalitzarà amb la cloenda a càrrec de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

A la tarda es donarà inici a les jornades sobre energia i canvi climàtic. La benvinguda la donarà Xavier Pallarès i Quim Nin presidents de les Federacions de CDC de Terres Ebre i el Camp de Tarragona, respectivament.

Acte seguit es realitzaran unes taules rodones, dissabte la tarda a Tortosa i diumenge al matí a Deltebre, comptant amb la participació de ponents com l'exdirector general d'Energia, Albert Mitjà; de la responsable de Greenpeace a Catalunya, Anna Rosa Martínez; i del director del complex petroquímic de Repsol-IPF Tarragona, Albert Puñet.

A més a més, durant l'acte, es projectarà el documental del recentment guardonat amb el Premi Nobel, Al Gore, "Una veritat incòmoda".

L'endemà diumenge prosseguiran els actes amb una taula rodona sobre el canvi climàtic, i una altra titulada "Cap a una Catalunya energèticament sostenible i neta", amb els diputats Paco Sancho i Antoni Fernàndez Teixidó.
Clourà l'acte el Secretari General de la JNC, Jordi Cuminal.