dimarts, 8 d’abril del 2008

JORNADA FORMACIÓ A TIVENYS



La comarca del Baix Ebre va celebrar el passat dissabte 5 d’abril una jornada de formació dedicada pel matí als simpatitzants i nous militants i a la tarda a tota la militància en general.

La jornada es va iniciar amb la presentació dels cursos a càrrec del Cap comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, que va agrair als assistents la seva presència i va destacar l’importància d’aquesta jornada per als simpatitzants i nous militants per a la seva integració a l’organització.

Acte seguit, Jordina Moltó, responsable de Formació del Comitè Executiu Nacional va portar a terme el curs per a nous militants on va tractar temes sobre l’organització, el seu funcionament, l’ideari i la seva implantació al territori.

Seguidament es va fer una visita a l’Assut i a la població de Tivenys acompanyats per la cap local de Convergència Democràtica Clara Prades.

Després del dinar, es va fer el curs d’oratòria a càrrec d’Antoni Biarnés (director de l’Institut Àgora) on es van donar els aspectes bàsics a tenir en compte a l’hora de parlar en públic.

La jornada va comptar am una quinzena de militants tant al matí com a la tarda, amb la participació de militants del Baix Ebre i de la Terra Alta. Cal destacar els simpatitzants que van assistir de la població de Tivenys i de l’Ametlla de Mar.