dijous, 10 d’abril del 2008

La JNC, present a l’Assemblea General del CNJC celebrada a Deltebre.



Una delegació de la JNC, encapçalada pel vicesecretari d’Acció Política, Gerard Figueras, i el responsable de Polítiques de Joventut, Oriol Martín, va ser present, el passat cap de setmana, a l’Assemblea General Ordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), celebrada a Deltebre.

DONA-Joves Nacionalistes per la Igualtat, en la persona de Cèsar Martínez, ha entrat a formar part del secretariat del Consell per als propers dos anys. Martínez ocuparà la vicepresidència primera. Cal recordar que DONA és una entitat que treballa amb una col•laboració molt estreta amb la JNC.

Maria Moya continuarà un any més dedicada a les tasques del CNJC com a representat de la JNC.

La nova presidenta del CNJC serà Agnès Russiñol, d'Acció Escolta. S'han incorporat al secretariat (a més de Cèsar Martínez) Roger Gili (Espai Jove de la Intersindical-CSC), Lluís Monerris (AEP) i Pau Planelles (Joves d'Esquerra Verda). Per la seva banda, continuen al Secretariat Joel Plazas (Creu Roja), ara com a vicepresident segon, Fidel González, Soco Mbuy, a més de Maria Moya. Jaume Soler -fins ara president- Ramon Serra i Anna de los Riscos acaben el seu mandat.