divendres, 14 de setembre del 2007

Els Joves Demòcrates Americans donen suport al partit Catalunya-EUA


La JNC i els Joves Demòcrates Americans han signat una resolució conjunta a favor de la celebració del partit de futbol entre Catalunya i Estats Units i en contra de la decisió de la Federació Espanyola de Futbol de prohibir aquest amistós previst pel 14 d’octubre.



Així, la resolució anima “la Federació Catalana de Futbol a obviar la decisió presa per la RFEF, la qual no té jurisdicció per a decidir sobre aquest partit, i a continuar amb l’organització d’aquest partit en els termes que estava previst inicialment.”

Igualment, s’emplaça els clubs de futbol catalans presents a la Federació Espanyola “a realitzar totes aquelles gestions que estiguin al seu abast per a què aquest partit es pugui realitzar”.

Els Joves Demòcrates Americans (YDA) són la branca juvenil del Partit Demòcrata. Aquesta resolució conjunta és fruit de les bones relacions que manté la JNC amb els Joves Demòcrates. Precisament, el passat juliol, el vicesecretari d’Acció Externa, Roger Albinyana, el vicesecretari d’Acció Política, Gerard Figueres, i el responsable d’Internacional, Jordi Ricart, van assistir a la seva Convenció bianual, celebrada a Dallas, durant la qual van poder estrènyer les relacions.