divendres, 21 de setembre del 2007

Policia de barri


El policia de barri, un dels compromisos de l’equip de govern per a aquest mandat, que es posarà en marxa el proper 1 d’octubre.
La Policia de Barri neix amb l’objectiu de desenvolupar un operatiu policiac que permeti una major cobertura territorial i que sigui, alhora, un mecanisme d’apropament al ciutadà. D’entrada, l’estructura estarà formada per 21 agents i 2 caporals que conformaran dos equips de treball. Cada agent estarà adscrit a un barri o a una part del barri. A més s’habiliten unitats de recolzament per donar suport als dos equips, per fer de policia mediambiental, per implementar la vigilància en zones rurals i pedanies, així com per fer atenció al públic a la caserna i per atendre els requeriments dels jutjats.


Ferran Bel, ha afirmat que la Policia de Barri és una iniciativa destinada a millorar la qualitat de vida dels barris i la de la gent que hi viu. “Faran seguretat preventiva i moltes altres coses que ens aportarà molt valor afegit, ja que tindrem informació valuosa de l’estat del barri. Seran els ulls de l’Ajuntament als barris.” Ferran Bel, que s’ha compromès ha passar, durant aquest mandat, dels 53 efectius actuals als 70, ha agraït la implicació de tot el cos de la Policia Local en aquest projecte.